Individuele wandelcoaching

Als werkgever wil je betrokken, vitale medewerkers, die met plezier hun werk verrichten. En toch komt het voor dat medewerkers uitvallen vanwege overbelasting, het niet meer op hun plek zitten of vanwege andere (privé)redenen.

Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van wandelcoaching. Tijdens een wandelcoach gesprek gaan we naar buiten. Het gesprek komt al wandelend makkelijk op gang. De natuur werkt rustgevend en spiegelt op de juiste momenten. Vanuit persoonlijke leerdoelen wordt er, stap voor stap, meer inzicht gegeven in bestaande patronen en gaan we op zoek naar mogelijkheden en passende oplossingen. Je medewerker komt letterlijk en figuurlijk in beweging.

Een traject kan worden ingezet bij de volgende thema's:

Loopbaan en mobiliteit

Competentieontwikkeling

Werk-privé balans

HSP en werk

Stress en burnout


Tarief

- Een coachtraject bestaat uit 4 wandelingen van 1,5 uur: €620.- De intake/kennismaking is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

- Tarief voor een eenmalige wandeling van 2 uur €175.-

Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

Groepswandeling

Ben je op zoek naar een teamactiviteit waarbij rust en ontspanning centraal staan? Even de boel de boel laten en in rust met elkaar in verbinding komen?

Tijdens een groepswandeling wandelen we in stilte en doen we tussentijds enkele oefeningen. Ervaringen kunnen na de wandeling met elkaar gedeeld worden.

Een groepswandeling kan ook worden uitgebreid met teambuildingsopdrachten.

Tarief

Wil je weten wat BuitenStappen voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Na een intake ontvang je van mij een offerte op maat.

2022 BuitenStappen I Renske Kleverwal Fotografie I Marieke van Dulmen