Opruimcoaching

Ben jij op zoek naar meer rust, ruimte en overzicht?
Als professional organizer, of opruimcoach, kan ik je hierbij helpen door meer structuur in je leven aan te brengen. Meer overzicht over je spullen. Meer structuur in je administratie. Een betere balans in je (werk)week. Meer grip op tijd.

Je krijgt een steeds beter beeld wat voor jou echt belangrijk is.

Je gaat aan de slag met time- en energiemanagement.

Je leert prioriteiten te stellen en duidelijke keuzes te maken.

Je ontdekt welke structuur voor jou werkt en hoe je dit toepast in de praktijk.

Je krijgt praktische tips om meer overzicht te creëren en te behouden.

Waar ik je bij kan helpen

(Kleding)kast opruimen

Je huis opruimen en opnieuw inrichten

Administratie of mailbox opschonen

Foto's uitzoeken

Verhuizen naar een kleinere woning

Bij een overlijden

Werkwijze

Wil jij dat je leven weer op rolletjes loopt en dat je voldoende tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

We starten met een kennismakingsgesprek waarbij we jouw probleem en je verlangen verder onderzoeken. Hierbij vraag ik je ook ‘een rondleiding’ te geven door de ruimte, je agenda, je huis of je werkplek. Binnen een week ontvang je van mij een persoonlijk aanbod. Hierin beschrijf ik jouw coachvraag en geef ik aan hoe we hieraan gaan werken. Indien je besluit om met mij als coach verder te gaan plannen we een eerste afspraak om jouw leerdoelen verder te verkennen.

Na deze intake zullen we elkaar op frequente basis zien, om de 2 a 3 weken. Na elke bijeenkomst geef ik je een opdracht mee. Stap voor stap werken we dus aan jouw doelen.

Als coach werk ik oplossingsgericht, waarbij ik jou uitnodig om jouw antwoorden te vinden. Dat betekent dat ik geen dingen van jou overneem maar jou uitdaag om jouw oplossing te zoeken.

.

Klaar die klus

Wil jij je kledingkast uitzoeken? De keuken opnieuw inrichten of eindelijk die ene kamer eens opruimen? Dan kan een eenmalige afspraak jou net die handvatten bieden om de klus te klaren. In een tijdsblok van drie uur gaan we hier mee aan de slag en krijg je een aantal praktische tips.

€180,- (3 uur)

Opgeruimd

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Wil je meer orde en overzicht? Ben je altijd je spullen kwijt? Is jouw huis nooit echt opgeruimd? In dit traject van vijf opruimsessies ga jij aan de slag met het krijgen van meer orde en structuur en hoe je van jouw huis een thuis maakt.

€525,- (5 x 2 uur)

Opgeruimd en meer

Dit traject biedt naast de vijf opruimessies ook twee coachgesprekken en een follow-up gesprek. Tijdens de coachingsgesprekken is er aandacht voor patronen, hoe je deze kunt doorbreken en welke routines je aan kunt leren. Tijdens het follow-up gesprek zetten we de laatste puntjes op de i.

€825,- (8 x 2 uur)

  • Mijn praktijk is vrijgesteld van BTW vanwege de kleine ondernemersregeling.
  • Ik hanteer een kilometervergoeding van €0,30 vanaf 10 km enkele reis.

2022 BuitenStappen I Renske Kleverwal Fotografie I Marieke van Dulmen