Wandelen in een groep

Deze wandelingen zijn voor vrouwen die meer met zichzelf in contact willen komen. Wandelen in de natuur, tot rust komen, spanning loslaten en nieuwe energie opdoen.

Ondanks dat we in een groep lopen, beleef je de wandeling voor jezelf. Na de wandeling kunnen ervaringen uitgewisseld worden. Samen en toch ieder voor zich.


Wandelen in een groep

Kosten €15,- per wandeling per persoon.

Mijn praktijk is vrijgesteld van BTW vanwege de kleine ondernemersregeling.


Paklijst

Matje om op te zitten

Stevige wandelschoenen

Comfortabele kleding

Water/snacks

Notitieboekje en pen

Evt zonnebrandcrème, insectenspray, regenkleding

Stiltewandeling

Tijdens deze wandeling wordt er veelal in stilte gewandeld. We starten met een korte oefening om te ‘gronden’, zodat we letterlijk en figuurlijk met beide voeten op de grond staan. Dan gaan we op pad. Door stil te zijn, en dus minder afleiding te ervaren, kom je meer in contact met jezelf. Rust in je hoofd en aandacht voor je ademhaling en je lijf. Problemen lijken ineens minder complex en mogelijk ga je met nieuwe inzichten naar huis.

€15,- per persoon

Zintuigenwandeling

Tijdens de zintuigenwandeling wandelen we met aandacht voor al je zintuigen. Even geen afleidingen of andere prikkels; volledige aandacht en in het moment zelf. Zet al je zintuigen ‘aan’. Tijdens deze wandeling starten we met een korte meditatie en zullen we tijdens het wandelen ook enkele oefeningen doen. Kijken, luisteren, ruiken, voelen en misschien zelfs wel proeven. Een unieke ervaring in een mooi stukje natuur.

€15,- per persoon

Empowerwalk

De empowerwalk is een wandeling voor vrouwen die meer inzicht willen krijgen in hun talenten. Wat is mijn passie? Waar ben ik goed in? Worden mijn kwaliteiten gezien? Dit zijn vragen die op jou van toepassing kunnen zijn. Het is een actieve wandeling waarbij we met name veel doen. Wandelen en tussentijds een aantal oefeningen. Na de wandeling heb je in ieder geval 1 concrete actie met jezelf afgesproken.

€15,- per persoon

BuitenTafel gesprek

Speciaal voor hoogsensitieve vrouwen worden er meerdere keren per jaar ronde BuitenTafel gesprekken georganiseerd. Het uitgangspunt van deze sessies is om je hoogsensitiviteit als verrijking te zien. Door in kleine groepjes samen te komen en ervaringen te delen, wordt er van elkaar geleerd in een veilige setting. Je zult merken dat het gesprek vanzelf op gang komt. Na afloop van deze sessie heb je weer nieuwe inspiratie opgedaan.

€15,- per persoon

Inbegrepen

Een wandeling duurt ongeveer 1,5 uur (m.u.v. BuitenTafel gesprek).

  • Genieten van de mooie natuur.

  • Diverse aandacht oefeningen en opdrachten.

  • Koffie/thee en een huisgemaakte snack.


Voor alle groepswandelingen geldt het volgende:

  • Een wandeling gaat door als er minimaal 4 aanmeldingen zijn.

  • Hoe leuk we het ook vinden, maar tijdens de wandelingen zijn kinderen en honden niet welkom.

  • Aanmelden kan via mail of WhatsApp.

2022 BuitenStappen I Renske Kleverwal Fotografie | Marieke van Dulmen