Mijn verhaal


Doen waar je goed in bent!

Ik ben Hillyne, woonachtig in Twello samen met Martijn en hond Vince. Een natuurliefhebber in hart en nieren. Als klein meisje was ik al dol op de natuur en het liefst was ik zoveel mogelijk buiten. Op de vraag ‘wat wil je worden als je later groot bent’ wist ik het antwoord wel. Als het maar in de buitenlucht was, want daar voelde ik me goed. Wat ik toen nog niet wist was waarom ik me juist daar zo goed voelde.

Na de HAVO ben ik P&O gaan studeren en mijn eerste baan was als recruiter bij een bekend uitzendbureau. Zoveel sollicitanten en zoveel banen, en dan de puzzel om de juiste baan bij de juiste persoon te vinden. Dit vond ik fantastisch. Na 8 jaar heb ik de overstap gemaakt naar een groot telecombedrijf waar ik 12 jaar heb gewerkt in diverse rollen op het gebied van leiderschap, talentontwikkeling en leren & ontwikkelen. Ik ben hierdoor enorm gegroeid als professional .

Enkele jaren geleden ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Normaal gesproken ben ik niet zo van het etiketje plakken, maar in dit geval helpt het mij om mezelf beter te leren kennen. Accepteren van wie ik ben en uitzoeken wat ik nodig heb. Wat mij enorm helpt is de natuur opzoeken. Even geen prikkels. Tot rust komen en met nieuwe inzichten thuis komen.

Ik zie mijn hoogsensitiviteit als een verrijking . Zo kan ik intens genieten van de kleine dingen in het leven. Dat gun ik anderen ook! Toen ik in 2019 boventallig werd, heb ik besloten om mijn hart te volgen en dat te gaan doen waar ik goed in ben. Andere hoogsensitieve vrouwen helpen in hun zoektocht.

Ik help jou ook graag om jouw pad te ontdekken. Wil je weten hoe? Neem dan eens contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


HillyneHillyne in een notendop

Hoogsensitief.

Liefde voor mens, dier en natuur.

Persoonlijke waarden zijn duurzaam, creatief, authentiek, liefde en ontwikkeling.

Twintig jaar ervaring in het bedrijfsleven in diverse rollen: Recruiter, HRM professional, Teamcoach en Adviseur Leren en Ontwikkelen.

Tien jaar ervaring met individuele coaching.

P&O gestudeerd aan Hogeschool Saxion.

In 2020 met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

De aanvullende opleidingen Coaching bij HSP en Acceptance & Commitment Therapy van Civas gevolgd.

In 2022 de opleidingen Professional Organizer afgerond bij Laudius.

Naast een eigen coachpraktijk ook werkzaam als Manager Kennis en Ontwikkeling bij Welkoop.

Gasttrainer bij JobOn.


2022 BuitenStappen I Renske Kleverwal Fotografie | Marieke van Dulmen