Individuele coaching

Voor hoogsensitieve vrouwen bied ik diverse coachtrajecten aan met betrekking tot vitaliteit, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Aandacht voor jou en jouw vraag, op een mooie plek in de natuur.

Een traject bestaat uit een kennismaking, een intake, vier coachwandelingen en een follow-up gesprek. Letterlijk en figuurlijk in beweging komen.

Thema's:

jezelf leren accepteren;

creëren van een positieve mindset;

(her)ontdekken van jouw waarden;

keuzes durven maken.


Tarieven:

Een kennismakingsgesprek van 45 minuten is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Voor een pakket van 4 wandelingen en een follow-up gesprek betaal je €345,- . Voor de eenmalige wandeling 'Een uniek gesprek' betaal je €110,- .

Mogelijk kun je gebruik maken van een vergoedingsmogelijkheid via je werkgever, de Arbodienst of de Belastingdienst. Neem eens contact met hen op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.


Mijn praktijk is vrijgesteld van BTW vanwege de kleine ondernemersregeling.


Paklijst

Stevige wandelschoenen

Comfortabele kleding

Water/snack

Notitieboekje en pen

Evt insectenspray/zonnebrandcrème

Evt handdoek

Leef je roeping (Ikigai)

Ga jij met een knoop in je maag naar je werk? Ben jij op zoek naar een betere werk-privé balans? Loop je vast in je baan? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Mogelijk kan dit traject jou nieuwe inzichten geven.

Tijdens dit traject ga jij op zoek naar jouw Ikigai. We staan stil bij jouw talenten en vaardigheden en onderzoeken wat jou drijft. Een actief programma waarbij je met concrete actiepunten naar huis gaat.

€345,- (4 wandelingen en een follow-up gesprek)

100% jij!

Heb jij moeite met je hoogsensitiviteit? Doe jij je (on)bewust anders voor? Voelt je hoogsensitiviteit soms als een last? Mogelijk kan dit traject jou de praktische handvatten geven waar je naar op zoek bent.

We brengen in kaart wat jouw uitdagingen zijn en hoe je hiermee op een manier om kunt gaan die voor jou wel werkt. Positiviteit, acceptatie en groei staan centraal.

€345,- (4 wandelingen en een follow-up gesprek)

Lekker in je vel

Ben jij vaak moe en heb je maar weinig energie? Lig je 's nachts vaak te piekeren en slaap je slecht? Wil je graag gezonder eten en meer bewegen en weet je niet hoe? Mogelijk is dit traject dan iets voor jou.

We onderzoeken de verschillende aspecten van vitaliteit door middel van een vitaliteitscan. Je gaat actief aan de slag met twee bouwstenen om je fitter en vitaler te voelen.

€345,- (4 wandelingen en een follow-up gesprek)

Een uniek gesprek

Wil je niet gelijk een heel traject volgen maar wil je wel even sparren? Ben je op zoek naar wat meer structuur? Of gewoon een luisterend oor om je hart te luchten? Dan is deze vorm van coaching mogelijk geschikt voor jou.

Tijdens deze wandeling van 2 uur ligt de focus op één specifieke vraag. We staan stil bij jouw blokkades en jouw verlangen. Aan het eind van de wandeling heb je inzicht in welke stappen jij kunt zetten.

€110,- (1 wandelingen van 2 uur)

Voor alle wandeltrajecten geldt het volgende:

  • Om volledige aandacht te kunnen geven aan jou, is het gewenst dat je alleen komt (kinderen en honden zijn helaas niet welkom).

  • Tijdens het traject kun je van mij een verwerkings- of voorbereidingsopdracht krijgen.

  • Tijdens het traject kunnen we contact hebben als dat wenselijk is. Dit kan via de mail of app.

  • De wandeling sluiten we af met een kopje koffie of thee.

2022 BuitenStappen I Renske Kleverwal Fotografie I Marieke van Dulmen