Wandelcoaching

Wandelcoaching is een effectieve vorm van persoonlijke coaching waarbij je wandelt in de natuur en de natuur gebruikt om sneller tot inzichten te komen. Wandelen is goed voor je creativiteit, ontspanning, fitheid, concentratie en stemming.

In de natuur kom je tot rust. Je ontsnapt aan alle drukte door het groen op te zoeken. Voor hoogsensitieve mensen is het erg prettig om even geen afleidingen te ervaren.

Door te bewegen maak je je hoofd leeg en zo komt er ruimte voor nieuwe ideeën en inzichten. Je problemen lijken minder zwaar en de antwoorden worden soms letterlijk in je schoot geworpen.

Door te wandelen is je blik naar voren gericht en dit helpt je denkproces. Je ziet een duidelijke stip op de horizon en met elke stap die jij zet, beweeg je naar je doel.

Door de coachgesprekken al wandelend te doen, wordt het voeren van een gesprek eenvoudiger.


Hoe ik werk

Mijn missie is om vrouwen te inspireren om hun leven te leven. Jezelf accepteren, dat doen waar je goed in bent, meer rust en balans ervaren.

Ik word enorm geïnspireerd door de Japanse wabi-sabi leer: de schoonheid van imperfectie. In deze leer gaat het over de schoonheid van dingen die mooier worden door de tijd heen. Juist de vergankelijkheid en onvolmaaktheid maakt het mooi. Deze gedachte is leidend in mijn coaching.  Ik laat jou anders naar jezelf kijken. Daarom coach ik in de natuur, want de natuur is zonder oordeel en voelt als een warm bad. Een boom die scheef staat, mos op steen of een afgebroken tak. Als je goed kijkt zie je veel schoonheid om je heen.

Als coach werk ik oplossingsgericht, waarbij ik jou uitnodig om jouw antwoorden te vinden. Mijn coachingstijl is warm, betrokken, positief en eerlijk, met een vleugje humor op zijn tijd. Ik ben een luisterend oor in een veilige omgeving.

Ik geloof dat vele kleine stappen leiden tot grote veranderingen. Dat betekent dat mijn werkwijze gericht is op een continu proces van groei. Door al die successen werk ik aan zelfvertrouwen en word je steeds meer en meer de beste versie van jezelf.


Kennismakingsgesprek

Wil je overleggen of coaching iets voor jou is? We kunnen een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.

In dit kennismakingsgesprek gaan we dieper in op jouw vraag en wat je wilt bereiken. Dit gesprek doen we bij voorkeur al wandelend, dit geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Daarnaast krijg je zo al een beetje een beeld bij deze manier van coaching. Het kennismakingsgesprek van ongeveer drie kwartier is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Na het gesprek ontvang je van mij een persoonlijk aanbod. Hierin beschrijf ik jouw coachvraag en geef ik aan hoe we hier aan gaan werken. Ook lees je hier wat de kosten zijn, aantal gesprekken, locatie etc.

Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij mij en mijn coachaanpak. Jij beslist of je met mij verder gaat als coach.2022 BuitenStappen I Renske Kleverwal Fotografie | Marieke van Dulmen